Nieuws

Voorstellen van de nieuwe logé

Jasper de Groote, 11-10-2017

Na een lange tijd op Fortes gewoond te hebben, heeft Kwak afgelopen zomer Fortes toch echt verlaten. Na een aantal hospiteeravond hebben wij een nieuwe logé gevonden, die zich hieronder even kort zal voorstellen.

Beste Fortesianen, ik ben Rick Dellink en logeer op Fortes. Ik ben 18 jaar oud en ik studeer Electrical Engineering aan de Universiteit Twente. Ik ben net klaar met de ontgroening van A.S.V. Taste en mag mijzelf dan ook een volwaardig lid noemen. Ik heb een tweelingbroer Mike die ook regelmatig langs komt op Fortes. Dat zorgt voor de nodige verwarring op Fortes vooral als je huisgenoten niet weten wie wie is. Ik zelf doe er dan natuurlijk ook alles aan om dit te voorkomen. Ik heb nu al zin in het FKD en daarom ben ik al begonnen met oefenen voor het hoofdgerecht. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik!

Nieuws is overrated. En fake.

Marten Sytema, 02-10-2017

What else is new?

Fortes Lustrumfeest

Jelco Miedema, 01-01-2014

Traditiegetrouw zullen we een supermooi feest gaan organiseren waar alle Fortesianen en huisvrienden uitgenodigd zijn. Het huis zal wederom compleet verbouwd worden.

Het magistrale feest zal op vrijdag 2 mei plaatsvinden.

Wie zijn erbij?
- Edgar Jansen
- Theo van Elk
- Van B
- Jan Kees te Riet o/g Scholten
- Johan Bart
- Paul van der Wielen
- Robin Weening
- Eelko Bos
- Jan Pieter Spanjer
- Rogier de Jonge
- Evert Westerhof
- Coert Stigter
- Daan van den Brink
- Wouter Driezen
- Jimke
- Ivo van Selm
- Jarich Spliethoff
- Marten Sytema
- Bierman
- Floris
- Huidig

Fortes Lustrumdag

Jelco Miedema, 01-01-2014

Fortes Lustrumreis

Jelco Miedema, 01-01-2014

FKD en daaaaaaaaaagactiviteit

Floris de Vries, 17-12-2012

BBQ

Floris de Vries, 03-09-2012

En zet de 22e september in uw agenda: de BBQ!

Nieuwe Loge

Floris de Vries, 01-09-2012

Jaja, Geert Geerts heeft inmiddels een kamer gevonden op de BVD ('vo!). De beste man, afkomstig uit Assen, gaat de komende jaren civiele techniek studeren. Fortes is dus weer compleet!

Jarich afgestudeerd

Jan Willem Bierman, 22-08-2011

Vanmiddag heeft Jarich eens duidelijk uitgelegd wat hij het afgelopen jaar uitgevoerd heeft. Het bleek dat ie tussen het zuipen door nog best wat wetenschappelijke verantwoorde zaken heeft bekeken. De begeleiders waren zo blij met Jarich dat ze hem zelfs met een welverdiende 9 de uitschrijfpapieren voor de Universiteit overhandigden! Namens huidig Fortes wil ik Jarich hierbij feliciteren met zijn academische titel en het fantastische resultaat. De borrel vindt plaats op 2 september a.s.

Fortes compleet

Tim Bijl, 21-03-2011

Na een periode van 7 weken klussen en regelen en aansluitend een mooi weekend ben ik nu dan toch officieel Fortesiaan. Hiermee komt een einde aan leegstand en andere perikelen: Op Fortes resideren heden vijf volbloed Fortesianen.

Ik wil hierbij iedereen bedanken voor de nodige hulp en kritiek. Het was het waard,

Tim

  1 2 3 4 5 6 7 8 9  Volgende pagina