Nieuws

Stage Bierman

Jelco Miedema, 09-03-2011

Na enkele weken onzekerheid heeft onze nestor uiteindelijk groen licht gekregen! Hij kan begin volgende maand al vertrekken naar Mauritius, waar hij stage gaat lopen bij een bedrijf, ja u gelooft het niet, die veel doet in de tonijn overslag. Degene die het genoegen hebben Bierman beter te kennen weten dat het absoluut geen tonijn liefhebber is!

Dat de 3K boete regel helpt is wel duidelijk, zelfs Bierman krijgt haast bij het afronden van zijn bachelor. Vlak na zijn terugkomst zal hij Calculus 3 nog moeten "inkoppen" om zo, met een mooi stukje "just in time management", vlak voor september zijn bachelor af te ronden.

Zou het hem lukken?

Gooi nooit oude schoenen weg...

Jan Willem Bierman, 10-01-2011

...voordat je nieuwe hebt. In die categorie introduceren we de Ford's Ka! Nog voordat we definitief afscheid van de Volvo hebben genomen staat er alweer een nieuw wagen voor de deur. Ditmaal zonder racestrepen, zonder raceuitlaat, zonder 1.8l injectiemotor en zonder automatisch dakraam. Waar heb ik het over? Uiteraard: een mooi paars boodschappenkarretje met een overschot aan bumpers. De apkdatum die vrijdag a.s. verloopt bewijst wel de Gewoon-goan-mentaliteit.

Einde Volvo in zicht

Jan Willem Bierman, 08-01-2011

Veiligheid boven alles. Met dat motto ging de Nestor afgelopen week op pad om de airbags van de Volvo eens te testen; een uitermate handige accessoire in barre tijden! Een kleine kop-kop botsing in de Blekerstraat leerde ons echter dat het met de veiligheid van de bolide slecht gesteld is. Van de airbags was absoluut geen sprake, van profiel op de banden kennelijk ook niet en bij de testprocedure was ook nog eens de radiateur lek geraakt. Voldoende schade om de wagen total loss te verklaren en op zoek te gaan naar een nieuwe. Mocht u nog een oud omaatje kennen die al jaren een lief klein autootje onder het afdak heeft staan, dan weet u ons vast te vinden.

Floris naar Mexico

Jelco Miedema, 09-11-2010

Afgelopen zondag is onze PLV, F.J. de Vries, vertrokken naar Mexico. Hij gaat daar een paar weken bij kleuren in de winter!
Helaas, mist hij daardoor het FKD 2010, maar wees gerust Floris, we zullen wel een beetje rotzooi laten liggen, zodat je nog net kunt kijken hoe mooi het geweest is!

Namens huidig veel succes in Mexico!

Dit is een politiebericht

Jan Willem Bierman, 11-10-2010

ir. M. Sytema

Jan Willem Bierman, 24-09-2010

Generatie '85 heeft zich wederom van haar beste kant laten zien nu Marten Sytema zich ook ingenieur mag noemen en eveneens is afgestudeerd met een 9! Aan Jarich de grote taak om het gemiddelde van generatie '85 nog verder op te krikken. Marten, gefeliciteerd en laat dit goede resultaat doorschemeren bij Sytematic!

Ir. Ivo M. Van Selm

Floris de Vries, 05-09-2010

Jaja, Ivo mag zich tegenwoordig ingenieur noemen, nadat hij van de commissie een fraaie 'oprot'negen heeft meegekregen voor zijn afstuderen. Alsof dit nog niet genoeg was, is hij ook nog eens Cum Laude afgestudeerd!
Ivo, van harte gefeliciteerd en veel succes met het tekenen van je contract!

Vol = Vol

Jan Willem Bierman, 01-09-2010

Fortes is weer volledig gevuld en dat mag gevierd worden! Na een korte zoektocht zijn we op Tim Bijl gestuit. Deze kermisbouwer uit Avenhorn gaat na 2 jaar UvA toch maar Technische Bedrijfskunde proberen in Enschede.

Nestorwissel

Jan Willem Bierman, 27-08-2010

Fortes compleet

Floris de Vries, 01-06-2010

1 juni 2010 gaat de Fortesiaanse geschiedenisboeken in als de eerste dag sinds het vertrek van Jarich dat Fortes weer compleet is.

Wouter Kwak (1990), eerstejaars scheikundige technologie, zal per vandaag het kwintet completeren.

Wouter Kwak, de Nederlanse Fransman (naar eigen zeggen stamt hij af van ''Les Quaques'') zal te bewonderen zijn op de Fortes pre-zomer borrel. Mocht u de behoefte hebben hem en de andere bewoners eerder te ontmoeten, dan bent u van harte uitgenodigd om een of meerdere bieren te komen drinken aan de bar.

Vorige pagina  13 4 5 6 7 8 9  Volgende pagina

Inloggen

Agenda

  • Er zijn geen activiteiten gepland

Verjaardagen

Het weer in Enschede

loading...