Nieuws

Concurrentie voor PLV op de BVD

Floris de Vries, 20-04-2010

''Dat zuipen, slopen en steuntrekken de Friese mentaliteit kenmerkt, daar waren wij ons op Fortes van bewust''.

Het is ons dan ook een eer en genoegen u te melden dat Jelco Miedema (ja, familie van) op Fortes komt wonen en zijn campusflat verruilt voor de BVD (B'VO!). Jelco M. (19) is eerstejaars WB-student die halverwege mei een beroep zal doen op het wagenpark van de PLV, teneinde zijn spullen te verhuizen. Ongetwijfeld zal hij de geoliede Fortesiaanse machine vloeiender laten lopen!

Mobiliteit kent geen tijd!

Jarich Spliethoff, 16-04-2010

Naar ieders verwachting is "De wagen" wederom door de APK gekomen. Een steigerbuis als uitlaat, de zogenaamde "negerverdelger" ruitenwissersproeier die naar stuurboord is gericht en een omgebogen nummerplaat als wielkast... Geen probleem! Verder altijd de Singel rechtsom nemen vanwege de 3x19 Inch en 1x17 Inch velgen. Op een jaar extra 1:7!

Fortes borrelt met OB

Marten Sytema, 19-03-2010

Waku waku. Een spel dat de nieuwe generatie student niet meer kent, zo blijkt, maar nadat de regels waren uitgelegd konden de jongste dames van OB prima meekomen. Dit nadat ze heerlijk en vooral ook veel voor ons gekookt hadden. De goede bodem bleek geen overbodige luxe.
Tot in de vroege uurtjes doorgegaan, opdat we de volgende dag konden spreken van een geslaagde borrel!

Gezocht: nieuwe huisgenoot

Marten Sytema, 21-01-2010

Fortes @ LinkedIn

Marten Sytema, 17-01-2010

Jep, en alle Fortesianen op linkedIn zijn al uitgenodigd.

Zelfs het laatste nieuws van het mooiste huis (dit dus, red.) wordt via RSS doorgesluisd naar onze node in het LinkedIn netwerk. Wouter Driezen wordt vriendelijk bedankt voor deze feature.

Nestorwissel

Marten Sytema, 25-11-2009

Zojuist is Jarich verhuisd naar Nijmegen. Dit betekent dat hij oud-bewoner is, en dat Jan Willem Bierman de nieuwe PLV is. Het houdt tevens in dat ik het Nestorschap op mij zal nemen.

Zet u schrap! Hopelijk is mijn afstuderen nog een beetje te combineren met deze zware taak.

Overigens, voor de ingelogden onder ons: Sanders afstudeerlied staat er nu ook bij.

Nieuwe bewoner!

Marten Sytema, 17-11-2009

Pathmos Triangle in ere hersteld

Marten Sytema, 05-10-2009

Hop, met ze zessuh

Marten Sytema, 21-09-2009

Stages en nieuwe kreupele Nestor

Marten Sytema, 15-05-2009

Sinds het lustrumfeest is alles anders op Fortes.
Ex-Nestor Van Selm is met de zuidwesterzon vertrokken naar Brazilie voor stage, en zal Fortes nadien niet meer betrekken. Ondergetekende loopt sinds een dag of twee stage in Austin, Texas, en komt weer terug op Fortes, ergens eind september.

Het lustrumfeest is met een mooie klapper geeindigd, in de vorm van een spiraalbreuk in de enkel van onze nieuwe Nestor Jarich Spliethoff. Hij stapte van zijn zelfgemaakte podiumblok af, onder een ietwat ongunstige hoek alpha.

Gelukkig voor Jarich hoefde het niet geopereerd te worden, ongelukkig voor Bierman die zijn vakantie door de neus geboord zag, en weer gelukkig voor HJ Floris, die al bang was een straffe twee maanden alleen op Fortes te moeten verblijven.

(On)geluk bij een (on)geluk dus.

Vorige pagina  1 24 5 6 7 8 9  Volgende pagina

Inloggen

Agenda

  • Er zijn geen activiteiten gepland

Verjaardagen

Het weer in Enschede

loading...