Nieuws

Volvo door APK!

Marten Sytema, 30-03-2009

Jep, ons Volvo 440 is bij de tweede poging door de APK! Bierman en Jarichs noeste flexwerk in een verstopte achterdemper heeft soelaas geboden. Het demp aspect is verloren gegaan, maar verder is het een lekdicht geheel, wat betekent dat-ie gewoon mag rijden!

De Volvo blijkt een mooi geval van "ruwe bolster, blanke pit", en dus niet zozeer een "kat in de zak", waar het vorige week nog wel even op leek.

Zou-ie't blijven doen tot 24-4-2010?

Ja ja, de foto's

Marten Sytema, 21-01-2009

Van het FKD en van Floris' weekend. Uiteraard confidential; dus even inloggen.
Verwacht komend kwartaal een uitbreiding van het aantal foto's. Er wordt gewerkt aan extra serverruimte, zodat foto's uit tijden dat alles beter was ook weer te zien zijn. Change is bad, maar "optie 5: niets doen" ook. Paradoxaal, maar het impliceert dat we moeten kiezen tussen twee kwaaien.

1e Fortesiaan jonger dan 't huis

Floris de Vries, 11-01-2009

Na een periode van iets meer dan twee maanden hard werken heb ik vandaag mijn Fortes-das verdiend. Daarmee ben ik de 31e Fortesiaan en de eerste Fortesiaan die jonger is dan het huis. Bij deze wil ik de mensen bedanken die mij hebben geholpen dit te bereiken.
A la votre!

Fortes BBQ 2008

Marten Sytema, 20-09-2008

Zonovergoten, en met een lantaarnpaal die voetmatig aan en uit te zetten was, was de BBQ een groot succes. Bekijk de foto's in het fotoalbum!

Foto's barwerkzaamheden on-line!

Marten Sytema, 11-08-2008

Jep, check het fotoalbum!

Barwerkzaamheden

Marten Sytema, 01-07-2008

We willen nog niet teveel verklappen, maar de bar krijgt as-we-speak een make-over. Ons streven is het deze week elke dag met verf of lak te besmeren, totdat we een uitmuntend resultaat hebben bereikt.

Verslaglegging zal spoedig volgen in de vorm van foto's, dus behoud uw favoriete website nog even als startpagina...

Nieuwe bewoner!

Marten Sytema, 01-07-2008

Even een kort bericht van de plaatsvervangend-plaatsvervangend Nestor...

Nu Sander Maas vertrokken is om stage te gaan lopen in ons aller Londen, is er weer ruimte op Fortes voor vers bloed. Dit is inmiddels gevonden in de vorm van Floris de Vries uit Leusden, die komend jaar in Enschede TBK gaat studeren.

In augustus is Floris van plan te verhuizen richting de bovenverdieping.

Jimke is afgestudeerd!

Marten Sytema, 23-05-2008

Website-problemen opgelost

Marten Sytema, 03-04-2008

Met dank aan onze eerste webmaster Wouter Driezen is de site op meerdere punten verbeterd. De fouten die optraden bij het posten van berichten op het forum zijn ook opgelost. Ondergetekende heeft er meteen werk van gemaakt en er een fijne quote bijgezet van onze PLV!

Vriendelijke groeten,

Assistent webmaster Marten (of is web-assistent een betere term?:))

Eindelijk, foto's FKD 2007

Marten Sytema, 15-01-2008

Na wat gedoe met serverruimte staan nu toch eindelijk de foto's van het FKD 2007 online! Komt dat zien! Eerst even inloggen...

Vorige pagina  1 2 35 6 7 8 9  Volgende pagina

Inloggen

Agenda

  • Er zijn geen activiteiten gepland

Verjaardagen

Het weer in Enschede

loading...