Nieuws

Nieuwe Bolide

Marten Sytema, 18-04-2007

Na een halve maand autoloos te zijn geweest, is het dan eindelijk weer zover. De bolide van Coert is na een vermoeiende onderhandelingssessie overgenomen. En wat voor een auto! Had de Fortes Fiesta nog een 1.1 liter motor, deze Citroen ZX furion heeft een 1.8 liter injectie motor. Dat wordt dus opletten in de kanaalstraat. De auto heeft een deuk, maar verder wel lichtmetalen velgen en een dikke stereo. Verder heb ik van horen zeggen dat de auto het BlackAttack sportpakket heeft.

Hoezo is de auto stuk?!

Marten Sytema, 02-04-2007

Zo heb je de auto gefixed, en zo is-ie weer stuk. Dit maal was de koppakking stuk, wat er op neer komt dat de Fortes Fiesta naar de sloop moest. Het betreurt ons allen ten zeerste, maar in de wandelgangen gaat het gerucht dat er binnen afzienbare tijd een nieuwe bolide voor de deur staat! Wordt vervolgd dus...

Fortes Fiesta weer als nieuw

Marten Sytema, 03-03-2007

Na een periode van Lopen-Starten doet de Fortes Fiesta het weer als vanouds: Starten-Lopen. Het vervangen van de dynamo bleek een goede zet. Volgend jaar Gummball 3000 of Parijs-Dakar dus!

Fortes terug Uit Valtho!

Ivo van Selm, 11-02-2007

Na 10 wilde dagen is iedereen weer heelhuids in Nederland en dat mag een wonder heten! 1000 bier in de Caz! (waar? --> daar!) een goedgeplaatst ravijn, Yoeri die de cassiere van de Sherpa versiert met de tekst: tu est tres beau! Jarich die tegen zijn zin de rode piste afmoet en natuurlijk waarom is de bar volgezet? " ik heet toch geen studeerman" Bierman hebben het gestel van zelfs de die-hard Fortes Party-Squad geen goed gedaan. Nu is het uitslapen geblazen en hopen dat alle hyves-contacten vruchten af gaan werpen.. pfiew Ohja, check ook de foto's!

Jan Willem Bierman, 14-01-2007

Wouter Driezen, 01-01-2007

Zodat het laatste nieuws automatisch bij u verschijnt.

Foto's Kerstdiner online!

Ivo van Selm, 17-12-2006

Na een zeer geslaagd kerstdiner is het huis weer op orde, is de resterende hoeveelheid red-bull op en is het braakje van JK ook weer van het dakterras afgeregend. Voor de thuisblijvers, eeuwig zonde! Een kleine impressie van het gebeuren kunt u echter wel terugzien bij de foto collectie. Tot volgend jaar!

Aftrap Fortes Kerstdiner!

Ivo van Selm, 16-12-2006

Fortes op tv bij de Smaakpolitie

Ivo van Selm, 11-12-2006

Geheel onverwacht en wel heel erg toevallig is Rob Geus met zijn cameraploeg terecht gekomen in onze keuken. Een speurtocht van het fornuis tot de frituurpan levert mooie beelden en kordaat commentaar van Bierman op, welke vorige week zijn uitgezonden. De video is tijdens het kerstdiner te bekijken, we wachten nog op een digitale versie.

Nieuwe foto's online!

Ivo van Selm, 23-11-2006

Na enig oponthoud door de verhuizing van de server staan nu ook de foto's van de halfaf borrel en het feest van jaarclub "Net niet" op de site. Veel kijkplezier!

Vorige pagina  1 2 3 4 57 8 9  Volgende pagina

Inloggen

Agenda

  • Er zijn geen activiteiten gepland

Verjaardagen

Het weer in Enschede

loading...