Nieuws

Costa!-borrel met HalfAf

Marten Sytema, 20-11-2006

Verhuizing website geslaagd

Wouter Driezen, 17-11-2006

Deze website is in de afgelopen nacht verhuisd. Hoewel u als gebruiker daar weinig van merkt, merken de Fortesianen de gevolgen hiervan wel degelijk: de nieuwe hoster is namelijk stukken goedkoper! De bezoeker zal vooral de betere bereikbaarheid van deze website ondervinden.

Nieuw: Fortes RSS-feed

Wouter Driezen, 16-10-2006

Fortes is een studentenhuis met vele tradities. Desalniettemin worden nieuwe ontwikkelingen in de wereld ook door de Fortesianen omarmd. Nieuwste resultaat van deze open instelling is de Fortes RSS-feed, waarmee u altijd op de hoogte gehouden wordt van het laatste Fortes-nieuws!

Afstudeerliederen op de site

Wouter Driezen, 16-10-2006

Het behalen van de eindstreep van de studie is uiteraard de bekroning op de tijd als student. Een Fortesiaan viert deze gebeurtenis met een afstudeerfeest in de woonkamer, alwaar zijn huisgenoten middels een lied de hoogte- en dieptepunten van zijn tijd in Enschede zullen belichten. Per heden zijn enkele van deze liederen op deze site na te lezen. Uiteraard alleen voor Fortesianen.

Borrel met l'Opera: Beestenboel!

Ivo van Selm, 09-10-2006

Hedenavond brengt Circus Fortes u wederom een schouwspel dat zelfs de visavonturen van Rex Hunt in het niet doet vallen! Wees voorbereid, want de katjes die niet zonder handschoenen aangepakt kunnen worden, zullen dit keer niet uit de boom gekeken worden! Ongetemd en ongeremd zal deze avond menigmaal het dubbelloops-tapgeweer in de bek genomen worden, en zijn de headshots van de sniper ook niet voor de poes!

Volg het via de webcam of wacht de (gecensureerde) foto's op de site af.

Nieuwe bewoner

Marten Sytema, 01-08-2006

Vanaf begin augustus zal de bovenverdieping van Fortes worden versterkt; de lege kamer wordt gevuld. De nieuwe aanwinst is Jan-Willem Bierman, een 19 jarige jongeman uit de Achterhoek. Hij gaat Technische Bedrijfskunde studeren. De Nestor is nu op vakantie, terwijl hij voordien het offici?le persbericht over Jan-Willem Bierman zou plaatsen. Daarom nu alvast dit nieuwsbericht.

Voetbal kijken met de Buurt

Ivo van Selm, 11-06-2006

De oranjekoorts is al behoorlijk hoog opgelopen rond de Janninksweg, een prima aanleiding voor de BoF om een knallende activiteit neer te zetten.
Met bier uit de tap en genoeg hapjes werd de buurt een hartelijk welkom geheten in een oranje aangeklede woonkamer om de wedstrijd Nederland - Servie Montenegro te bekijken.
Al het hartstochtelijke aanmoedigen van de familie Kiel, Martin, Henk en alle anderen hielp oranje een minieme 1-0 zege te boeken, die punten hebben we alvast in de pocket!

29ste Fortesiaan is een feit

Marten Sytema, 22-05-2006

Na een leerzame en uitdagende periode van klussen, managen, nijverheid en chaos, is dan toch uiteindelijk de Fortes-das mij ten deel gevallen. Hiermee telt Fortes alweer 29 leden. Graag wil ik iedereen bedanken voor hun tips, sponsoring, gastvrijheid en/of aanwezigheid op mijn weekend. Het was gaaf, en super mooi!

Weekend Marten

Ivo van Selm, 20-05-2006

Vanaf gisteren is de log? begonnen aan zijn weekendje. Als er ingelogd wordt kan via de webcam functie een kijkje genomen worden binnen de woonkamer en kan meegeleefd worden met de avonturen van Marten.

Nestorwissel

Ivo van Selm, 12-04-2006

Wegens het vertrek van Wouter Driezen naar de Haaglanden om zich te richten op zijn stage bij KPN en het borrelen met de andere pr?-jong-jong-oudfortesianen in deze regionen, is vanaf heden het Nestorschap overgedragen aan ondergetekende.

Ik heb er veel zin in om voort te bouwen op de mooie nalatenschap van Wouter. Ik zal proberen alle Fortesianen binnenkort op te bellen om weer bij te praten en een start te maken met de goede communicatie die ik de rest van mijn periode hoop voort te zetten.

Groeten en tot snel,

Ivo van Selm

Vorige pagina  1 2 3 4 5 68 9  Volgende pagina

Inloggen

Agenda

  • Er zijn geen activiteiten gepland

Verjaardagen

Het weer in Enschede

loading...