Nieuws

Fortes does Brussels

Ivo van Selm, 06-03-2006

Na een lange gezellige treinreis arriveert Fortes onder begeleiding van homie Yoeri in Brussel.
Doel: penetreren in en vernietigen van het burgelijk onderkomen van gezin Bijlsma.
Verloop van de missie: Na overrompeld te zijn door de snoezelige poes van Jimke vallen de plannen in het water. Er is gezellig geborreld, er zijn veel plaatjes geschoten voor standbeelden en andere meuk, er zijn geen vrouwen gescoord, kortom: Mission Failed! Zie ook de foto's!

Ontvangst uitnodiging l'Opera

Wouter Driezen, 19-02-2006

Geheel onverwacht hebben wij vandaag de uitnodiging voor de aanstaande borrel met dameshuis l'Opera ontvangen. De dames kwamen hoogstpersoonlijk de uitnodiging, in de vorm van een pak 'dubbeldrank', overhandigen. Het thema van de komende borrel zal 'Fris & Fruitig' zijn.

Fortes krijgt dubbelglas

Wouter Driezen, 02-02-2006

Na jarenlang voor de mussen gestookt te hebben, hebben we sinds vandaag ook dubbelglas in de woonkamer, op de gang en op de bovenverdieping. Dankzij de fijne kunststofkozijnen zullen de Fortesianen nooit meer langs het raam naar buiten kunnen kijken. (Beeldmateriaal van de nieuwe ramen staat onder 'Foto's')

Nieuwe bewoner

Wouter Driezen, 18-01-2006

De (lange) zoektocht naar een nieuwe huisgenoot is afgerond. Pineuter Marten Sijtema is de nieuwste aanwinst voor het huis. Marten is 20 jaar en studeert informatica. In het eerste weekend van februari zal hij zijn nieuwe kamer betrekken en zijn campustijd achter zich laten.

Verplaatsing Kerstdinerfoto's

Wouter Driezen, 22-12-2005

Op verzoek van Ivo zijn een aantal foto's niet meer voor iedereen zichtbaar gemaakt. Fortesianen kunnen het beeldmateriaal van Ivo's (e.a.) avonturen bezichtigen door in te loggen.

Kerstdiner 2005

Wouter Driezen, 18-12-2005

Het Fortes kerstdiner zit er weer op voor dit jaar. Na een flinke dag schrobben zijn inmiddels ook alle minder hygi?nische aandenkens aan dit festijn verdwenen. De foto's zijn op deze website te bezichtigen.

Ruben is ingenieur geworden

Wouter Driezen, 18-11-2005

Het framework dat Ruben tijdens zijn colloquium presenteerde, viel de commissie goed in de smaak. Zij beoordeelden het geheel met een 8. Het succesvol behalen van zijn ingenieurstitel werd vervolgens uitbundig gevierd, bij ons, op Fortes.

Peug'o naar de sloop

Wouter Driezen, 07-11-2005

Na jaren van trouwe dienst en overmatig olieverbruik heeft de Peug'o vandaag zijn laatste ritje gereden. Met pijn in het hart hebben de huidige bewoners de wagen overgedragen aan 'Sloperij Twente'. De APK is ons dierbare vervoermiddel dit jaar fataal geworden.

Peug'o op de proef gesteld

Jarich Spliethoff, 29-09-2005

De peug'o is vandaag grondig ge-APK't.
De remcilinders achter, het luchtfilter, de carburateur, de startmotor, de uitlaat en enkele lampjes moeten worden vervangen.ondanks de kleine gebreken is de auto helaas afgekeurd.

Functionaliteit website uitgebreid

Wouter Driezen, 28-09-2005

Fortesianen kunnen nu inloggen en elkaars adresgegevens opzoeken, afgeschermde foto's bekijken en de eigen gegevens up-to-date houden. (Hebt u als Fortesiaan nog geen wachtwoord? Mail mij dan via Contact.)

Vorige pagina  1 2 3 4 5 6 79  Volgende pagina

Inloggen

Agenda

  • Er zijn geen activiteiten gepland

Verjaardagen

Het weer in Enschede

loading...